“Tonelatat” e votave të pavlefshme në zgjedhjet lokale dëshmi e ndëshkimit të politikës së krimit

“Tonelatat” e votave të pavlefshme në zgjedhjet lokale dëshmi e ndëshkimit të politikës së krimit
“Tonelatat” e votave të pavlefshme në zgjedhjet lokale dëshmi e ndëshkimit të politikës së krimit

Faik Krasniqi

  • 08 November 2021 - 07:52

Shkruan: ANALISTI - Faik Krasniqi

Qytetarët e kanë humbur maksimalisht besimin tek politikanët, respektivisht tek partitë politike. Mbi 90 mije vota te pavlefshme është dëshmia më e mirë çfarë zhgënjimi këta kanë sjellë tek populli. Dhe ky zhgënjim është me plot të drejtë.

- Më shumë se dy dekada në Kosovën e pasluftës, vetëm premtime boshë gënjeshtra dhe mashtrime. Jo me kot Kosovën nuk e kanë lëshuar mbi një milion qytetare prej përfundimit të luftës. Kanë ikur nga zhgënjimi, për të shpëtuar nga mashtrimet dhe gënjeshtrat e kësaj kaste gënjeshtarësh të politikës.

Në mundësinë e parë do iknin të gjithë nga ky vend i pashpresë. Edhe në këto zgjedhje lokale dëgjuam gënjeshtra të ndryshme. Të bajatshme. As vetë nuk i besojnë se çfarë gënjeshtra thonë. Të pafytyrë. Ky 42 përqindëshi më duket pjesëmarrje e lartë në zgjedhje, duke e parë se me çfarë gënjeshtarësh kemi të bëjmë. Por deri sa ka njerëz që akoma u besojnë, këtyre u lumtë për gënjeshtrat që ua serojnë!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".