Dardan Sejdiu nuk guxon të emërohet nënkryetar nga PDK-ja, është strumbullari i krimit të organizuar!

Dardan Sejdiu nuk guxon të emërohet nënkryetar nga PDK-ja, është strumbullari i krimit të organizuar!
Dardan Sejdiu nuk guxon të emërohet nënkryetar nga PDK-ja, është strumbullari i krimit të organizuar!

Dardan Grapci

  • 29 January 2022 - 09:16

Shkruan: ANALISTI - Dardan Grapci

Kryetari i ri i Prishtinës, Përparim Rama, ka bërë mirë që ka bërë koalicion me PDK-në, por duhet të ketë kujdes se kënd po e emëron nënkryetar të Prishtinës, e sidomos duhet ta kundërshtoj me çdo kusht hyrjen e Dardan Sejdiut brenda komunës dhe udhëheqjes së saj.

Dardan Sejdiu së bashku me ish-Kryetarin e Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti gjatë mandatit 8 vjeçar kanë bërë pastrime parash, dhënien e tenderëve tek njerëzit jo-adekuat dhe tek klanet kriminale të cilët për qëllim e kanë pasur degradimin dhe shkatërrimin e Prishtinës.Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama duhet të këmbëngule dhe të kërkoj nga PDK-ja një person tjetër që është i pastër dhe i pa korruptuar ose le ta zgjedh një nënkryetar brenda LDK-s.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".