Prokurorin e ri të shtetit e presin dosjet serioze antikrim në tavolinën e punës!

Prokurorin e ri të shtetit e presin dosjet serioze antikrim në tavolinën e punës!
Prokurorin e ri të shtetit e presin dosjet serioze antikrim në tavolinën e punës!

Blerim Burjani

  • 18 February 2022 - 07:41

Shkruan: ANALISTI - Blerim Burjani

Personalisht po shpresoj shumë që të zgjidhet një kryeprokuror i cili do të lëvizë përpara dhe do të krijon një progres të madh në luftimin e krimit të organizuar jo vetëm ekonomik por edhe politik.

Krimet politike apo të jakës së bardhë janë, apo duhet të jenë cak apo qëllime të një kryeprokurori të ardhsh. Deri më tash korrupsioni dhe dëmet e mëdha të shkuara lidhen me rastin e privatizimit të aseteve publike, pastaj rasti PTK-së dhe raste të shumta të cilat me vite po shëtitën nëpër gjykatore e në fund po parashkruhen. Të gjitha këto janë një dëm i madh i cili ka mbetur i pa ndëshkuar, pastaj keqpërdorimi i detyrës zyrtare në punësim, të gjitha janë mbetur kështu si janë të pa prekura prej vitesh.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".