Vetëm liderët e papërgjegjshëm e fshehin të vërtetën nga populli

Vetëm liderët e papërgjegjshëm e fshehin të vërtetën nga populli
Vetëm liderët e papërgjegjshëm e fshehin të vërtetën nga populli

Faik Krasniqi

  • 06 July 2022 - 07:31

Shkruan:ANALISTI - Faik Krasniqi

Çështja e liberalizimit të vizave ka kohë që është shndërruar në një telenovelë indiane. Pa fund e pa kufi. Si bozat gorane.

- Prej vitit 2010 po ballafaqohemi me genjeshtër pas gënjeshtre. Ka mundësi që liberaliyimi i viyave është i kushtëzuar me bisedimet Kosovë-Serbi. Por edhe sikur të jetë s'na duhen vizat nëse na kushtëzojne me favore të tjera për t'i bërë Serbisë.

Nese liderët paraprakë dhe këta aktualë janë kushtezuar dhe nuk kanë qenë të sinqertë me popullin, atëherë edhe me këtë po e dëshmojnë që kjo klasë politike me të vërtetë na urrejnë. Pse ta qajnë kokën kur shumica prej tyre posedojnë pasaporta të Shqiperisë, ato diplomatike dhe shteteve të tjera. Shkojnë ku të duan. Ata nuk janë të izoluar dhe as familjet e tyre. Të izoluar jemi ne populli.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".