Sjellja e Kosovës ndaj Serbisë në çdo veprim vetëm seriozisht dhe reciprokisht

Sjellja e Kosovës ndaj Serbisë në çdo veprim vetëm seriozisht dhe reciprokisht
Sjellja e Kosovës ndaj Serbisë në çdo veprim vetëm seriozisht dhe reciprokisht

Faik Krasniqi

  • 04 September 2022 - 17:19

Shkruan: ANALISTI – Faik Krasniqi

Serbia është toleruar se tepërmi, jo vetëm nga Bashkësia Ndërkombëtare por edhe nga ne. Kur ne jemi serioz dhe të vendosur s'ka gjë që nuk behet. Edhe reciprociteti edhe çdo gjë. Por s'kemi qenë të vendosur.

- Reciprocitet duhet të ketë në çdo gjë, dhe nuk mjafton vetëm me targa e dokumente. Vetëm këtë gjuhë e njeh Serbia. Qeveria Kurti kur ishte në opozitë pati premtuar që s'do ua paguaj më rrymën serbëve në veri të Kosovës, por po vazhdon akoma ta bëjë.

Mbi 40 milion euro i ndau për të paguar rrymën e tyre para pak kohësh. Le ta paguajnë siç e paguajmë ne shumica shqiptare dhe të tjerët. Premtim që duhet mbajtur, sikurse edhe dhjetëra premtime tjera që nuk janë as në horizont.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".