Fundi i turpshëm i 'Planit Puçist' , me grevën në arsim  për rrëzimin e Qeverisë Kurti, ja kush e hartoi dhe ja pse i dështoi

Fundi i turpshëm i 'Planit Puçist' , me grevën në arsim  për rrëzimin e Qeverisë Kurti, ja kush e hartoi dhe ja pse i dështoi
Fundi i turpshëm i 'Planit Puçist' , me grevën në arsim  për rrëzimin e Qeverisë Kurti, ja kush e hartoi dhe ja pse i dështoi

Agim Bajrami

  • 02 October 2022 - 09:01

Shkruan: ANALISTI: Agim Bajrami

 

Mësuesit servile, të manipuluar e  skajshmërisht të politizuar me opozitën kriminale, listën serbe dhe qeverinë e Serbisë armiqësore ,të gjitha së bashku, të harmonizuar, planifikuara me veprime e role të ndryshme, por dështuan sipas “planit të tyre”  që ta rrëzojnë qeverinë, përmes grevave, apo trazirave sociale.

 

Greva dështoi nga puçistët ngase nuk ishte e drejtë, nuk ishte e ligjshme, mbase  vetëm i viktimizoj fëmijët, për qëllimet  e 'puçistëve', kundër shtetit, me hakmarrjen siç thoshin "grevistët puçist" , për rrëzimin e "qeverisë inatqore" se kështu po e kërkon dirigjuese i tyre Serbia.

 

Greva, ishte jo ligjore ngase arsimi në asnjë shtet, nuk lejohet dhe nuk duhet  të jetë i politizuar, nuk lejohet që fëmijët të përdorën në vallen e mësimdhënësve  kundër Qeverisë, dhe për sabotim të shtetit  e  për ti shërbyer qëllimeve të 'opozitës kriminale' dhe Serbisë  armiqësore ndaj shtetit të Kosovës.  Greva ishte kundërligjshme, ngase asnjë rregull ligjore, për hyrjen dhe qëndrimin në grevë, nuk u respektua nga grevistët. Dhe grevistët, në aleancë me opozitën kriminale u angazhuan që me rrugë të kundërligjshme, ta rrëzojnë qeverinë ngase Serbia këtë e kërkonte , sepse Kryeministri Kurti, në bisedimet me Serbinë po tregon dinjitet dhe pa thyeshmëri  përball Serbisë armiqësore për ruajtjen e shtetit të Kosovës.

Kjo po ju pengonte të gjithëve, dhe të gjithë u bënë bashkë me programin e tyre siç thonin 'Grevistët puçist' brenda 40 dite ,rrëzohet, Kryeministri Kurti ,ngase ishte qartë, se nuk e formoj  Asociacionin me shumicë serbe', ashtu siq Serbia, po e donë , dhe po i shërbejnë vasalët e saj!

 

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".