Kosova pa opozitë të mirëfilltë për ta qeverisur vendin, edhe një mandat i sigurt për Qeverinë Kurti?

Kosova pa opozitë të mirëfilltë për ta qeverisur vendin, edhe një mandat i sigurt për Qeverinë Kurti?
Kosova pa opozitë të mirëfilltë për ta qeverisur vendin, edhe një mandat i sigurt për Qeverinë Kurti?

Agim Bajrami

  • 22 November 2022 - 18:14

Shkruan:ANALISTI-Agim Bajrami

Opozita kosovare, si është e pa reformuar, jo demokratike, është edhe destruktive, manipuluese, e pa dijshme, dhe e cila nuk bën, e nuk mundet të largohet nga e kaluara e krimit të saj kriminale, nga të gjithë trupin e saj korruptive, ka të gjithë interesat e tire dhe të vendit në të tjera.

 

Ajo, opozita, vizitat e saja në Amerikë, po i bën mua 'ish zyrtarët amerikanë , dhe kjo më së miri na tregon, se Kosova nuk ka konkurrencë të mirëfilltë të alternativave politike , për qeverisjen në të ardhmen, e për të cilën është e mirë. interesave të bëjnë dhe të vendit, kur të mund të pritej me shpresën se do të zëvendësojë qeverinë, përmes programit të saj të avancuar, kudo që është pjesë, zgjedhjet e lira, të rregullta në Kosovë. Dhe për këtë rrjedhojë,

Kosova nuk ka alternativë tjetër të mirëfilltë politike për qeverisjen me vend. Dhe pas çka mandatit të kësaj qeverisjeje, kur me shumë siguri, përsëri me këtë qeverisje?

 

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimin e gazetës "Kosova Sot Online".