Ata politikanë që nuk shohin asgjë tjetër interes veç parasë, nuk i duhen popullit të Kosovës

Ata politikanë që nuk shohin asgjë tjetër interes veç parasë, nuk i duhen popullit të Kosovës
Ata politikanë që nuk shohin asgjë tjetër interes veç parasë, nuk i duhen popullit të Kosovës

Skender Mulliqi

  • 22 September 2023 - 07:39

Shkruan: ANALISTI- Skënder Mulliqi

Nuk ka në këtë botë sundimtarë të përjetshëm. Ata që nuk shohin asgjë veç karrigeve pushtetare dhe parasë, nuk i duhen Kosovës. Si nuk na duhet klubi parazitësh groteskë. Nuk ka gjë më neveritëse së kur njeriu ulët para televizionit dhe dëgjon të dhierat e tyre . Zgjedhjet që i patëm për 20 vite , ndryshuan pak gjë? Këto zgjedhjet e fundit nacionale po ngjallin shpresa për një jetë më të mirë. Duket së kjo botë është shumë e pa drejtë. Është botë ku të “suksesshëm” po janë banditët dhe krimba zorrësh

-Asgjë nuk është ashtu si na duket! Sa më parë që njeriu e kupton këtë aq më e dobishme është për te. Mund edhe të vonohemi në kohë. Nuk durohen dhe as nuk kuptohen rrëfimet së për gjithçka ka kohë. Koha! Kjo mundimshëm vepron kundër nesh, edhe pse njeriu e injoron duke menduar së ajo na pret ! Dhe, çka të bëjmë më kohën?Njeriu shpesh merret më punë të dorës së dytë apo të tretë , që nuk i duhen në jetë.

Aq më keq kur preokupohemi më punët e despotëve të veshur më petkun e politikanit, të veshur kat , e që trurin e kanë të vyshkur! Nuk ka gjë më keq së kur njeriu i nënshtrohet mendime të tyre të errëta .Mendimet dhe truri i tyre është i ricikluar dhe i programuar mbrapshtë. Nuk ka në këtë botë sundimtarë të përjetshëm. Ata që nuk shohin asgjë veç karrigeve pushtetare dhe parasë, nuk i duhen Kosovës, ashtu sikur nuk na duhet klubi i parazitëve groteskë. Nuk ka gjë më neveritëse së kur njeriu ulët para televizionit dhe dëgjon të dhierat e tyre . Zgjedhjet që i patëm për 20 vite , ndryshuan pak gjë? Këto zgjedhjet e fundit nacionale po ngjallin shpresa për një jetë më të mirë. Duket së kjo botë është shumë e pa drejtë. Është botë ku të “suksesshëm” po janë banditët dhe krimba zorrësh. Vërtetë njerëzit e tillë edhe janë të lumtur. Nuk ka gjë më tragjike së kur një popull e sundojnë karikaturat politike...!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".