Banditët e Listës Serbe nuk guxojnë të shkelin në Kuvendin e Kosovës, të ndalohen së vepruari politikisht, të arrestohen dhe ndëshkohen

Banditët e Listës Serbe nuk guxojnë të shkelin në Kuvendin e Kosovës,  të ndalohen së vepruari politikisht, të arrestohen dhe ndëshkohen
Banditët e Listës Serbe nuk guxojnë të shkelin në Kuvendin e Kosovës,  të ndalohen së vepruari politikisht, të arrestohen dhe ndëshkohen

Reshat Badallaj-Zhuriani

  • 11 October 2023 - 08:02

Shkruan: ANALISTI - Reshat Badallaj - Zhuriani

Heshtja e institucioneve të shtetit të Republikës së Kosovës karshi Listës Serbe, jo vetëm që zgjatur duke mos vepruar, por akoma është theksuar duke u vonuar për të vepruar. Kjo është një sjellje e pa presidencë sepse është vërtetuar botërisht se ka shumë Terrorist nga kjo listë që u vërtetuan botërisht që morën pjesë në sulmin kundër Republikës se Kosovës, duke e vrarë edhe një polic të shtetit tonë dhe një të plagosur. Tani ata duhet ndaluar menjëherë që të mos ju shkeli këmba në Kuvend.

-Pra, banditët e dalë nga kjo listë organizuar sulmin e armatosur me armët më moderne, të prodhuara dhe të ardhur nga Serbia fashiste që kapnin shumën mbi pesë milionë euro. Çakejt dhe kriminelët dolën që janë nga kjo çerdhe gjarpërinjsh që quhet Lista Serbe, që u organizuan dhe u stërvitën pikërisht në këtë shtet gjakësor dhe fashist kundër vendit tonë. Pra, dua të them se botërisht u vërtetua se pikërisht truri i këtyre kriminelëve del nga kjo listë terroriste që në fund të fundit e pranuan ata, nga goja e tyre botërisht.

Përpos që pranuan këta terrorist doli hapur edhe shteti fashist serb që ju mbajtën zi këtyre banditëve vrasës, atëherë kur edhe ata i mbështesin si shtet publikisht sulmet terroriste, nuk e kam të qartë akoma përse nuk përjashtohen nga Kuvendi i Republikës së Kosovës, që të paktën të mos ndodh edhe turpi i botës që të mos ju ndahen të paktën rrogat nga djersa jonë e taksapaguesve. Pra, urgjentisht duhet ta merr këtë iniciativë Kuvendi i Republikës së Kosovës dhe pozita, sepse personalisht nuk e them opozita, sepse në Kosovë nuk ka opozitë por vetëm që e mashtrojnë veten dhe vetëm lehin si zagarët pas kockave dhe asgjë më shumë. Pra, vetëm të mjerët dhe qyqaret mendojnë se në Kosovë ka opozitë ja nuk janë mentalisht mirë ose janë disa bythë lëpirës që e kashtojnë veten ose janë të paguar për të lehur. Nuk mashtrohet populli me këta dilinxhi të opozitës sepse këta nuk janë asgjë tjetër pos xhenaze të gjalla. Ata nuk brengosen fare për këtë që e thash më lartë. Ata brengosen dhe nuk i zë gjumi natën se si të vijnë prapë në pushtet duke harruar se kjo punë ka vdekur njëherë e mirë dhe përgjithmonë.

Pra, pasi u vërtetua kjo bandë kriminale që bënë kundër Republikës së Kosovës pa më të voglin dyshim duhet ndaluar edhe pse me siguri do të kundërshtohet nga faktori ndërkombëtar, ndoshta e kanë këtë hall, po si do që të jetë, duhet ndaluar menjëherë që të mos i shkelë këmba në Kuvend. Ta zëmë vetëm një gjë , këtë e them për disa që kanë vetëm dy fije mend në kokë, pra e kam një pyetje shumë të thjeshtë dhe shumë logjike: Në cilin vend të botes do të ndodhte kjo kur krerët e kësaj liste dalin kryekriminel e krye terrorist dhe të mos përjashtohen dhe të mos ndalohen të hyjnë në Kuvend,në cilin shtet?

Dhe, në qoftë se urgjentisht nuk ndalohet kjo bandë terroriste e kriminale që e ka sulmuar shtetin tonë, edhe një gjë duhet ditur dhe është shumë me rëndësi se kurrë rehat nuk kemi me u bërë edhe për një arsye se janë dhe përkrahen nga shteti gjakësor serbian që e drejton snajperisti i Slobodan Millosheviqit dhe Terrorist që thoshte për një serb të vrarë duhet të vriten 100 mysliman, e që quhet Aleksandër Vuçiq. Duhet vepruar sa më parë, nesër do të jetë vonë!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".