Bashkimi Evropian ti jap fund ledhatimit të tepruar të politikës raciste serbomadhe

Bashkimi Evropian ti jap fund ledhatimit të tepruar të politikës raciste serbomadhe
Bashkimi Evropian ti jap fund ledhatimit të tepruar të politikës raciste serbomadhe

Muhamet Kelmendi

  • 18 October 2023 - 07:51

Shkruan: ANALISTI - Muhamet Kelmendi

Serbia ndërmori agresion terrorist në Kosovë. Dërgoj me dhjetëra terroristë të armatosur dhe me plane për ta ndarë veriun nga Kosova dhe për t'ia aneksuar Serbisë. Serbia veproi me mjete të njëjta terroriste në Banjskë të Kosovës siç vepron Hamasi në Izrael.

Takimi nivelit të lartë të shteteve të Ballkanit Perëndimor, me udhëheqës të BE-së, Kancelarin Scholz, z.Von de Lein, z. Charles Mischel, Kryeministrin e Holandës dhe të Spanjës, tregoj se BE nuk është ende për dënimin e Serbisë. Morri pjesë në takim edhe Mitcotakis i Greqisë. Akuzoi Tiranën për rastin e Bejlerit. Nuk e pranon kurrë rastin e çamëve të vrarë dhe të dëbuar me dhunë nga Çamëria. Serbia ndërmori agresion terrorist në Kosovë. Dërgoj me dhjetëra terroristë të armatosur dhe me plane për ta ndarë veriun nga Kosova dhe për t'ia aneksuar Serbisë. Serbia veproi me mjete të njëjta terroriste në Banjskë të Kosovës siç veproje Hamasi në Izrael. Po nuk arritën suksese terroristet serb ne Kosove sikundër beri Hamasi ne Izrael.

Përkundër kësaj, edhe më tej, nga BE po "lëmohet" shovinizmi racist serb. Ndërsa, kryekrimineli Vuçiq injoron takimin në Tiranë. Udhëton në Kinë. Në Pekin do të takohet me Putinin dhe Kryetarin e Kinës. Për kriminelin Vuçiq nuk ka rëndësi BE. Evropa e ndau Kosovën nga trungu i Shqipërisë. Ia aneksoj më 1913 Serbisë. BE e ndihmoj Kosovën në çlirimin e vendit, në pavarësinë e Kosovës dhe në ndërtimin e shtetit. Sot po lejon ndikimet raciste e serbomëdha në shtetin e Kosovës! Deri kur kështu!?

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".