Kushtëzimi për heqjen e masave kundër Kosovës me zgjedhjet në komunat e veriut është i pa drejtë

Kushtëzimi për heqjen e masave kundër Kosovës me zgjedhjet në komunat e veriut është i pa drejtë
Kushtëzimi për heqjen e masave kundër Kosovës me zgjedhjet në komunat e veriut është i pa drejtë

Reshat Badallaj-Zhuriani

  • 25 February 2024 - 08:52

Shkruan: ANALISTI-Reshat Badallaj-Zhuriani

Dhe tani ata na zënë neve bishtin me derë se për ti hequr masat ndëshkuese nga Bashkimi Evropian që thash se janë të pa drejta plotësisht, është kusht me mbajtjen e zgjedhjeve. Përse nuk vepron drejtë dhe nuk e vë në peshore kjo Evropë se cili është zullumi për të ndëshkuar dhe vendosur masa ndëshkuese. Por kjo po shihet, se janë të njëanshme dhe pa fije turpi që i bie që po e kushtëzojnë dorëheqjen e kryetarëve aktual në katër komunat e pjesës Veriore të Republikës së Kosovës me pa të drejtë.

 

Shkrimin po e nisi me atë thënien e famshme por që është shumë aktuale edhe tani :"Ah, Evropë e kurva motit...". Tash kjo kurva e motit, pra Evropa padrejtësisht mundohet të na mbështetë për muri dhe na vendosë kushtëzime, dhe hapur e përkëdhelë Serbin fashiste. Një fshat që shihet nuk do kallauz dhe kjo po shihet qartë që kërkon shkurtimin e afatit dhe procedurave për mbajtjen e zgjedhjeve të reja në katër komunat e Republikës së Kosovës që paskan mbledhur nënshkrimet e peticionit të qytetarëve të asaj ane në Republikën tonë, që pikërisht nga kjo Evropa kurvë ishin të ligjshme, ishin demokratike, ishin të drejta. Tani kërkojnë largimin e kryetarëve aktual që u zgjodhën vitin e kaluar bile po këta kryetar e kishin vënë jetën në rrezik dhe atë jo vetëm të tyre por edhe familjeve të tyre që ju kërcënoheshin nga bandat terroriste të Radojçiqit. Dhe tani ata na zënë neve bishtin me derë se për ti hequr masat ndëshkuese nga Bashkimi Evropian që thash se janë të pa drejta plotësisht, është kusht me mbajtjen e zgjedhjeve. Po cilat janë masat ndëshkuese kundër Serbisë fashiste po e pyesim Evropën Kurvë, që po kjo Serbi fashiste vrau policin shqiptarë vetëm se ishte shqiptar dhe në vendin e punës? Cilat janë masat ndëshkuese për Serbinë fashiste që destabilizoi Kosovën dhe bëri sulm fashist në territorin tonë? Kur të mbahen zgjedhjet si mund të votoj për bandat terroriste Serbe në Kuvendin e Kosovës, që pikërisht janë të dirigjuar nga shumë terroristë që ishin ulur në Kuvendin e Kosovës dhe merrnin rrogat nga djersa jonë dhe nga taksat tona. Përse nuk vepron drejtë dhe nuk e vë në peshore kjo Evropa kurvë se cili është zullumi për të ndëshkuar dhe vendosur masa ndëshkuese, por kjo po shihet se janë të njëanshme dhe pa fije turpi që i bie që po e kushtëzojnë dorëheqjen e kryetarëve aktual në katër komunat e pjesës Veriore të Republikës së Kosovës, si të domosdoshme dhe me dhunë, dhe atë me fajin e bandave terroriste që i bojkotuan zgjedhjet që pikërisht këto zgjedhje u pranuan të drejta dhe legjitime bile edhe me monitorime nga faktori ndërkombëtar. Këtu do të ketë lëshime, mbajeni mend mirë, por do të ketë edhe zullum të madh dhe jo rehati, sidomos të shohim se cili flamur do të valoj aty edhe pse dihet se cilat janë mospajtimet e tyre, të këtyre bandave kriminele e terroriste serbe që burimin e kanë nga Beogradi dhe ish snajperisti dhe gjakësori Aleksandër Vuçiqi dhe kryekrimineli Milan Radojçiq me langonjtë tjerë që i ka rrotull vetes.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".