Protestë publike e një qytetari të poshtëruar!

Protestë publike e një qytetari të poshtëruar!
Protestë publike e një qytetari të poshtëruar!

Halim Hyseni

  • 10 qershor 2021 - 14:32

Shkruan: Halim Hyseni 

POPULLI  SHQIPTAR I MJERË I KOSOVËS, TI  NUK E MERITON LIRINË?!

Protestë publike e një qytetari të poshtëruar.Albin,  sot  deri s a  Ti udhtoje  per  Tiranë Serbia T’ú fute  ne  kampusin e  Universiteti të Prishtinës.  Kjo nuk është  rastesi. Nuk  është  bërë  pa  bashkëpunimin e  renegatëve  shqiptarë me   serbet   dhe   Kishën Ortodokse  Serbe. 

Ku je  Rini  studentore,  ku je o popull që po  lejon të poshtërohesh kaq keq. Ku je  o Ministër I Punëve  të Brendshme, z. Sveqla! A jeni gjallë apo jo? E  di se kjo nuk ka mund të ndodhë pa pëlqimin e o pushtetetarve të deritashem, te  cilt  nga  frika   për hajnitë  e bëra  janë   te interesuar   që të rëzojnë. Tani edhe   pas  gjera ve  që po  tí bejnë edhe e meriton rr[zimin. Te kanë quajtur  spiun te  Serbisë  e ti heshte; t’í kanë quajtur ministrat e tu HAJNA e  ti   dhe  ministrat tu heshtin. Heshjta  është pajtim.

Nuk kam  se çfarë  them,  pos  se te   konstatoj se   ky  popull nuk e meriton  Lirinë!  I madh ka qenë fishta!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".