Mafiozi Edvin Kristaq Rama po i numëron ditët fundit, është vënë në shënjestër të DEA-s dhe FBI-së

Mafiozi Edvin Kristaq Rama po i numëron ditët fundit, është vënë në shënjestër të DEA-s dhe  FBI-së
Mafiozi Edvin Kristaq Rama po i numëron ditët fundit, është vënë në shënjestër të DEA-s dhe  FBI-së

Reshat Badallaj-Zhuriani

  • 14 March 2023 - 07:41

Shkruan: ANALISTI - Reshat Badallaj

Edi Rama, nuk është rehat dhe gjumi gjumë nuk e zë se është i futur thellë në tradhti dhe akoma nuk e di vetëm ditën se kur do i vihen prangat në duar e në këmbë, por, ky bisht dredhur i zier safi në kazanin e Beogradit, se zjarr i ka vurë, spiuni me librezë zyrtare, langoi i Jovica Stanishiqit, ka lëshuar rrjetin taman si të merimangës dhe nuhat se deri ku kanë mbërri Amerikanët!?

-Duhet ditur dhe duhet të jemi të sigurt se në Shqipëri kur të zbarkojnë Amerikanet dhe jo vetëm ky Departamenti i DEA-s, ata vijnë të organizuar, të detajuar mirë për çdo imtësi dhe jo ata që e kanë hallin vetëm të këtyre zgjedhjeve, sepse ata e janë të vetëdijshëm se sidomos në Shqipëri bëhen pazaret më të pista sa i përket zgjedhjeve dhe asnjëherë nuk janë bërë zgjedhje korrekte, ndonëse ata kanë lehur më pas se zgjedhjet më të ndershme kanë qenë dhe që nuk i beson askush.

Këtu ka njerëz që do të merren me aferën e krye narkomanit të sojit kolumbian bile edhe më i rrezikshëm e që quhet Edvin Kristaq Rama. Dhe, vetëm naivët,njerëzit e krisur nuk e dinë se ata punojnë edhe në këtë skandal që na turpëroi në botën e qytetëruar të krye narkomani që bëri në besim me FBI. Me gjasë ai Charles, nuk i dinte dredhitë e këtij dredharaku dhe e futi në lojë, që nuk do të ishte pak ai të shkonte në karrigen elektrike në Amerikë, ndërkaq, krye narkomani, Edvini i Kristaq, Rames, do të ishte pak që të varen në shesh, në trekëndësh taman si Krishti në kryq bile edhe më zi.

Por, ky bisht dredhur, i Kristaq topuzit, i ka shumë shqisat e zhvilluara të hajnisë, tradhtisë dhe lidhjet kriminale të nëntokës, prandaj dua të them se është shumë i sigurt se e di këtë punë se ata do hetojnë edhe pse i kanë të gjitha, se si mashtroi krye shefin e FBI-es bile përpos saj ka të ngjarë se do të dalin edhe në Kosovë ata shpirtlig; shpirtshitur, spiunë të UDB-ës serbe dhe këlyshët e KGB-ës së Kremlinit, pra ata me siguri do hetojnë edhe aeroportin e Vlorës, përpos asaj të skandalit të FBI; në fakt për pjellën e Kristaqit e z. Charles McGonigal. Edi Rama, nuk është rehat dhe gjumi gjumë nuk e zë se është i futur thellë në tradhti dhe akoma nuk e di vetëm ditën se kur do i vihen prangat në duar e në këmbë, por, ky bisht dredhur i zier safi në kazanin e Beogradit, se zjarr i ka vurë, spiuni me librezë zyrtare, langoi i Jovica Stanishiqit, ka lëshuar rrjetin taman si të merimangës dhe nuhat se deri ku kanë mbërri Amerikanët!?

Me këtë skandal do të dalin shumë të zeza, se si ka vepruar dhe si ka heshtur drejtësia shqiptare se ata e dinë se ky dikaster është i bërë zap nga kjo bandë në pushtet dhe hallka e zinxhir do shkoj deri te zonja e mashtruar amerikane, zonja ambasadore dhe këtu do të merre fund dhe do këputet kjo hallkë dhe do të zbardhen të gjitha të zezat e kësaj bande narkomanësh që i kanë lidhjet deri në Kolumbi, sepse kjo lidhje kriminale e nëntokës origjinën e ka larg, por një të mirë dhe zgjuarsi e kanë amerikanët nuk bëjnë hop menjëherë; ata nuk nguten. E kemi rastin më të mirë të kapjes së bandës më të rrezikshme se klani i Zemun Poljes por në Kosovë njihej si klani "PRONTO" që njëherë i dëgjuan, i lanë të lehin për kurvëri se si janë lidhur, si kanë vjedhur, se sa i përdornin fjalët banale. Bile thonin:"Po shkoj me luajt koqe me amerikanët...", pra merreni me mend se sa të trash kanë qenë kjo racë e poshtër duke menduar se nuk i dëgjon kush se si shanin në nënë e në babë dhe në gra shtrati dhe kur i kapen dhe u zbardhën mbetën të turpëruar si qeni i rrahur pas hënës, po e përsëris për të kuptuar ju më mirë mbeten si qeni i rrahur pas hënës.

Këtë e thash dhe ju përkujtova qëllimisht se kjo e ka gjetur Edvin Kristaq Ramën dhe të gjithë ata këlysh që i ka rrotull. Personalisht, mendoj se nuk do të dalin të pa lagur as ata këndej Drinin, fjalën e kam për këlyshët e UDB-es, langoi i qenit plak Titos dhe i KGB-es i Kremlinit se janë të lidhur ngushtë me bandën e Putinit për të destabilizuar vendin. Kjo marrë e zezë të organizuar nga krye narkomani i sojit të Pablo Eskobarit do përhapet si vaji në lakra. Vetëm pritni pak dhe të keni durim se sa emra do të zbardhen në këtë dredhi,tradhti,hajni e afijellëk.

Qofsha i gabuar po përse hesht drejtësia e kalbur shqiptare unë mund të arsyetoj me një gjë:"amerikanët i kanë këshilluar që të mos bëjnë as një hap në këtë drejtim, se e dëmtojnë procesin dhe lërmi neve se ne e kapim këtë krye narkoman dhe bandën e tij të nëntokës kriminale e që ndoshta kanali shkon deri në Prishtinë,kush e di!?

Pra, të mos e mashtrojnë veten këta naiv dhe matrapaz se mund të luaj koqe me Amerikanët, Amerikanët janë ata që këta hajvan e shkuar hajvanëve i lidhin për mullari dhe i bien kamxhik dhe i shpojnë nga pas vidheve që të sillen sa më shumë rreth mullarit dhe pastaj i japin taxhi.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".