Banda Devolli e lidhur ma kriminelët e nëntokës është ulur këmbëkryq dhe po sundon në maje shtetin e Kosovës

Banda Devolli e lidhur ma kriminelët e nëntokës është ulur këmbëkryq dhe po sundon në maje shtetin e Kosovës
Banda Devolli e lidhur ma kriminelët e nëntokës është ulur këmbëkryq dhe po sundon në maje shtetin e Kosovës

Reshat Badallaj-Zhuriani

  • 02 November 2020 - 07:16

Shkruan: Reshat Badallaj-Zhurjani

Këta krye banditë janë në gjendje të bëjnë çdo gjë, çdo dallavere për të mos u votuar ky ligj që shkon në xhepat e krye banditëve dhe krye kriminelëve që i ndajnë pazaret bashkërisht dhe dikush akoma mendon në gjyqësi, po sa herë këta kryebanditë kanë shkelur Kushtetutën, ligjet dhe nuk i ka ndëshkuar askush. Prandaj, në të ardhmen duhet hapur sytë populli që të mos i votoj dhe të mos ju besoj më këtyre krye lehaqenëve, këtyre krye hajnave dhe krye banditëve, por të mos i votojnë se janë treguar gjithmonë tradhtarë, hajna që kanë siguruar pasuri vetëm për veti dhe janë bërë super milionerë duke vjedhur djersën e taksapaguesve dhe duke ngrënë nga grazhdi i kësaj bande me gjak serbi që i shkatërruan dikasteret më të mëdha dhe nuk kanë dert se taksapaguesit paguajnë në arkën e këtyre krye banditëve dhe krye mafio-oligarkëve me gjak serbi. Po të votohej ky ligj më pak do ti mbushnin thasët me para kjo bandë krye banditësh e krye kriminelësh që janë bërë bashkë.

-Kur thosha vazhdimisht në këtë gazetë se Kosovën mjerisht e kanë në dorë krye mafio-oligarkët me gjak serbi Devolli, dhe pesë krerë të këtyre banditëve të kanaleve të nëntokës kriminale, ndoshta ka pasur njerëz edhe që nuk e kanë besuar. Pra, kjo bandë me gjak serbi dhe krye banditët e bandave kriminale dhe kriminelët e majave të shtetit, për të kuptuar më mirë po e ri përsërisë edhe një herë së Kosova është në duart me gjak serbi që quhet DEVOLLI dhe krye kriminelët e bandave politike dhe kriminelët e majave të shtetit i kanë bërë ZAP çdo gjë edhe gjyqësorin e kalbur dhe nuk guxojnë të bëjnë as gëk e as mek. Kjo u vërejt më së miri edhe me rastin e fundit të dështimit të votimit për ndryshimin e ligjit për regjistrimin e automjeteve, një lig i cili do ta eliminonte tërësisht monopolin që e mbajnë aktualisht Devollët në homologimin e automjeteve.

Pra, kur krye qenët e këtyre bandave politike, po e them se kur krye banditët e bandave politike e mbështesin këtë bandë me gjak serbi, atëherë ku guxojnë këta këlyshët që janë të ulur në emër të deputetit të votojnë kundër. Pra, këtu ndaluni e mendoni dhe çka ju intereson këtyre krye banditëve dhe banditëve për interesat e qytetarëve dhe të shtetit kur ushqehen nga kjo bandë me gjak serbi dhe e tërë origjina e parave vjen nga shteti fashist serbian. Pra, është e kotë ajo të mendohet se ata këlyshët nuk respektojnë lehjet e këtyre krye lehaqenëve!

Ata pesë kokat kriminale, krye hajnat janë të lidhur ngushtë me gjakësoret serbian, me këtë bandën Devolli me gjak serbi, me atë harambashin e Kremlinit dhe atë hajvanin e kumbarën e Bogoljub e Sreten Kariqit. Pra, shteti është i kapur mjerisht me këta kope kryebanditësh e krye kriminelësh dhe qytetari është vetëm rob si skllav që nuk e siguron as bukën e gojës dhe ndoshta e keni vërejtur se si këta krye kriminel u janë futur pazareve se kush duhet bërë president. Populli duhet të ngrihet në këmbë se për të shpëtuar Kosovën nga kthetrat e këtyre krye hajnave dhe krye banditëve duhet ngritur në protesta gjithë popullore; pa dallim partie, për ti ndjekur këta krye qen, krye hajna që po e vjedhin Kosovën pa u ndalur dhe nuk kanë kurrfarë mëshire.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".